Opiskelijoiden kirkko

Opiskelijoiden kirkko

meidän missiomme

Opiskelijoiden kirkolla on taivaallinen mandaatti ja missio tavoittaa opiskelijat ja korkean asteen oppilaitosten henkilökunta, auttaa heitä kehittymään ja olemaan parhaita Isää varten. Opiskelijoiden kirkko on denominaatioiden välinen ja palvelee opiskelijoita, jotka jakavat samat opinkappaleet.

Meidän mentorimme

Opiskelijoiden kirkkoon liittyy erittäin olennaisesti Pastori Williams Folorunsho Kumuyi. Hän perusti Deeper Christian Life Ministryn, jonka osa opiskelijoiden kirkko on. Kumuyi syntyi 1941. Hän valmistui Ibadanin yliopistosta matematiikan linjalta korkein arvosanoin. Samana vuonna, kun hän valmistui, hänelle tarjottiin apurahaa tohtorin opintoihin. Hän kuitenkin kieltäytyi, sillä hänellä oli kutsumus ja me kaikki voimme todistaa, että se todellakin oli suurempi kutsumus.

meidän viestimme

Jokainen rakentaja tietää, että talo on vain niin vahva kuin sen perustukset ja materiaalit, joilla se on rakennettu. Raamatun opinkappaleet tai opetukset ovat perustukset ja tukipylväät, joiden avulla opiskelijoiden kirkko on pysynyt pystyssä elämän tuulissa.

Opiskelijoiden kirkko vastustaa toisaalta kiihkoilua ja toisaalta suvaitsevaisuutta. Se uskoo että “Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.” Opiskelijoiden kirkko opettaa Jumalan Sanaa 1. Mooseksen kirjasta Ilmestyskirjaan asti ei lisäten mitään eikä ottaen mitään pois siitä.

Opiskelijoiden kirkko vetää tarkan rajan nimellisen ja aidon kristinuskon välille sekä fanaattisuuden ja oikean palvonnan välille. Opiskelijoiden kirkko opettaa päivittäisen kristityn elämän tärkeyden. Pyhä Raamattu kokonaisuudessaan on ainoa ohjenuora, joka ohjaa kaikissa kristityn elämänalueissa.

Olkaamme yhteydessä toisiimme.

Ota yhteyttä: 046 5668263, dlcffinland@deeperlife.fi